Rinse & Fold

Met Rinse & Fold geef ik vorm aan een meubel bestemd voor een smalle doorgang in de badkamer, waar zowel wastafel, drogen van handdoeken en opslag van alle benodigdheden worden gecombineerd aan één wand.

Rinse & Fold is een ontwerp dat in verschillende typen hout kan worden uitgevoerd. Het wordt in elkaar gezet middels pen/gat verbindingen en ook verlijmd. Op deze manier zie en voel je de verbinding niet. Daarna wordt het geheel geschuurd en afgelakt om zo bestendig te zijn voor de “natte” ruimte.

Het ontwerp leent zich ook voor kunststof spuitgieten, in grote producties/oplagen kan dit kosteneffectief zijn.

In de roeden voor handdoeken is extra versteviging aangebracht door het gebruik van metalen schroefpennen. Op deze manier zijn ze stevig genoeg om natte handdoeken te dragen.

Het meubel wordt naar believen op maat gemaakt voor elk type wasbak en enige handdoekmaten. De kast heeft standaardafmetingen waardoor bestaande en veel gebruikte accessoires passen zoals manden.

Rinse & Fold

Een meubel bestemd voor de badkamer, waar zowel wastafel, drogen van handdoeken en opslag van alle benodigdheden worden gecombineerd aan één wand. Rinse & Fold is verkrijgbaar in verschillende typen hout en bestand tegen natte ruimten.