Kaawee

Mijn bedrijf is een weerspiegeling zijn van mijzelf. De naam zegt iets zegt over mij en niet over wat ik lever (dienst/product). Op deze manier kan ik altijd nog van koers veranderen zonder dat ik naam, logo en huisstijl hoef te veranderen. Ik heb gekozen voor de naam Kaawee, dat staat voor Klinkenberg en Weber, de en de W.

Mensen in beweging krijgen of bewegen is mijn drijfveer. Het gaat om mij persoonlijk contact, persoonlijke aandacht en interactie. En bij Kaawee koop je mij, wat ik kan en wie ik ben.
Factoren die mij maken tot wie ik ben zijn energie, enthousiasme, maar ook volharding en verantwoordelijkheid. Om deze redenen heb ik gekozen voor de kleuren oranje en blauw.
Ik houd van spanning en rust, vandaar het gebruik van diagonale lijnen maar tegelijkertijd ook symmetrie. Met het gebruik van een lichte en donkere tint oranje en blauw, creëer ik effect van diepte met schaduw en komt het logo meer tot leven. De oranje vlakken maken de en de blauwe vlakken vallen samen in de W en vormen de K.

Kaawee

Voor Kaawee heb ik vormgegeven aan de volledige huisstijl van het bedrijf. Van logo, business card, briefpapier (digitaal) tot de website www.kaawee.nl.